Mätare

Lambdamätare

549:-


Body

Lambdamätare 2" (52mm). Polerad kant i aluminium, smokelins och "led-reverse" belysning
- kopplas till befintlig 0-1V lambdasond Har du ej sond original går det såklart utmärkt att eftermontera.

Mätaren är av elektronisk typ med såkallad "opening ceremony", dvs mätarnålen visar självkoll vid uppstart genom att gå från max- till minläge och därefter lägga sig i visningsläge.

- Levereras i fönsterkartong
- Inbyggnadsmått: 56mm

Till mätaren medföljer:
Visir
Monteringsdetaljer
Monteringsinstruktioner

Avgastempmätare

1.095:-


Body

Vi har valt att bygga en "ultimat" mätare för drifting- och bankörning. Inga onödiga knappar, varningsfunktioner, röktonade glas eller pipljud. Vi har valt ett repsäkert glas med kraftig led-belyst tavla. Dvs en mätare du kan avläsa i alla väder och situationer. Med den plana mätarlinsen av glas, den svarta tavlan i kombination med kraftfull belysning, är detta en mätare lika lämpad för show som för bankörning. Inre reflektionsytan är minskad med en svart inre ring.

Laddtrycksmätare AUTOGAGE

195:-


Body

Mekanisk laddtrycksmätare för enkel avläsning. Perfekt till dig som kör bana eller söker ett cleant alternativ. Levereras komplett med Instruktioner på engelska, regulerat t-kors, vakuumslang (1,8m) och glödlampa till belysningen. Kablage till belysning medföljer ej. Du ansluter direkt på sockeln med kabelskor, se bild på bakstycket. Belysningen består av en styck T5 glödlampa som lyser upp mätartavlan.

Varvräknare

895:-


Body

Kundvagn

Varukorgen laddas...